OVER MENKEN

Menken Meubelmakers is onderdeel van Menken Werkbladen B.V.

MENKEN MEUBELMAKERS

Menken Meubelmakers is gespecialiseerd in het fabriceren van op maat gemaakte interieurs- en badkamermeubels. Wij werken vanuit onze werkplaats in Katwijk en beschikken over een modern, perfect afgesteld machinepark, inclusief CNC-machine.

Wij hechten veel waarde aan de relatie met de klant. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij door de jaren heen al veel trouwe klanten aan ons hebben mogen binden. En daar zijn wij zeer trots op.

In 2019 is Menken Meubelmakers als dochteronderneming opgenomen binnen Menken Werkbladen. Klik hieronder op de link om naar de website te gaan van Menken Werkbladen.

ONZE WERKWIJZE

Bent u geïnteresseerd in ons maatwerk? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken, vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.

Heeft u nog geen duidelijk beeld over het door ons te realiseren ontwerp? Wij beschikken over moderne software waarmee wij duidelijke, heldere ontwerpen maken om samen op een prettige wijze tot een definitief ontwerp te komen. Zie hier onder onze moderne software.