MENKEN MEUBELMAKERS

Maatwerk in elk interieur.

GEBRUIKTE MATERIALEN

PROJECTOMSCHRIJVING

TV-kast op maat gemaakt

Deze TV-kast is op maat gemaakt in een hoek van de kamer. Doordat het linker gedeelte smaller is gemaakt, loopt deze kast netjes de hoek om. De kast is daardoor zo gemaakt dat er nog genoeg ruimte is om langs de kast te kunnen lopen en de deur te kunnen openen. Het linker gedeelte is voorzien van open vakken met LED-spots. Het rechter gedeelte is voorzien van deuren, open vakken en 4 kleppen.

De kast is gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de kleur FC29 Alpaca. Een mooie linnen structuur. De deuren en fronten zijn gemaakt beplakt met HPL in dezelfde kleur FC29 Alpaca. De open vakken zijn beplakt met HPL in de kleur noten. De combinatie van de linnen structuur én de warme kleur van het notenhout, is deze kast zeer modern. De kast komt door deze kleurencombinatie mooi tot één geheel.

In de linker kast zijn LED-spots gemonteerd die onzichtbaar bediend kunnen worden. Er is een sensor in de plank bevestigd waardoor bedienen met een afstandsbediening en/of schakelaar overbodig is geworden. Met 1 tik op de plank gaat het licht aan én weer uit. Het langer ingedrukt houden van uw vinger op de plank doet het licht dimmen of feller maken.

De rechter kast is voorzien van genoeg opbergmogelijkheden met verstelbare planken die versteld kunnen worden in de gewenste hoogte. De kast heeft ook open vakken voor leuke eyecatchers. In het midden van de kast onder de open vakken bevinden zich 4 kleppen. Hier achter kunt u keurig uw stereoset, TV-kastje of DVD-speler kwijt.

De deuren en kleppen kunnen eenvoudig worden geopend door een tik op de deur met uw vinger. Dit systeem heet PUSH-TO-OPEN. Hierdoor is de kast greeploos en kunt u onzichtbaar de deuren gemakkelijk bedienen.

Bent u geïnteresseerd in een TV-kast op maat? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.