MENKEN MEUBELMAKERS

Maatwerk in elk interieur.

GEBRUIKTE MATERIALEN

PROJECTOMSCHRIJVING

Een prachtige kookstudio met 4 kookeilanden in hoogte verstelbaar, een keukenwand en een buffetkast.

Deze kookstudio hebben wij mogen realiseren voor de Leidsche Buiten School. Een kookstudio met 4 kookeilanden die in de gewenste hoogte versteld kunnen worden. Zo is er voor elke leerling een prettige werkhoogte haalbaar.

Deze buffetkast is dé eyecatcher in deze kookstudio. Door de grote van de buffetkast en de mooie kleur lichtblauw, past de kast mooi in deze kookstudio. Door de spiegels wordt de ruimte overzichtelijk. De beamer is een ideale toevoeging voor vergaderingen, kooklessen en instructies. Door de lange instructietafel kan elke leerling goed mee kijken. De tafel kan ook worden gebruikt voor vergaderingen.

In de buffetkast zijn 2 vaatwasser gemonteerd. Altijd handig tijdens de kooklessen. Bijvoorbeeld een schone én een vuile vaat. Zo kan er fijn doorgewerkt worden.

De buffetkast is voorzien van 13 lades waarvan 1 lade gemaakt is als prullenbak lade. De overige 12 lades zijn ideaal voor opbergmogelijkheden. Denk aan borden, bestek, pannen of andere producten. Er is genoeg ruimte!

De binnenkasten zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de kleur grijs. Net zoals de kookeilanden. De fronten zijn gemaakt van MDF wat dubbelzijdig beplakt is in een lichtblauwe kleur HPL. Dit HPL zorgt voor stevigheid en is krasbestendig.

Het blad is beplakt met dezelfde lichtblauwe kleur HPL en is gemaakt van multiplex. Een stevig materiaal wat vaak wordt gebruikt als werk/of keukenblad.

Bent u geïnteresseerd in een kookstudio of buffetkast op maat? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.