MENKEN MEUBELMAKERS

Maatwerk in elk interieur.

GEBRUIKTE MATERIALEN

PROJECTOMSCHRIJVING

Een prachtige kookstudio met 4 kookeilanden in hoogte verstelbaar, een keukenwand en een buffetkast.

Deze kookstudio hebben wij mogen realiseren voor de Leidsche Buiten School. Een kookstudio met 4 kookeilanden die in de gewenste hoogte versteld kunnen worden. Zo is er voor elke leerling een prettige werkhoogte haalbaar.

Elk kookeiland beschikt over genoeg opbergmogelijkheden voor alle materialen die komen kijken bij koken of bakken. Op deze manier kan leke leerling goed te werk gaan en zich focussen op zijn/of haar werk.

De kookeilanden zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de kleur grijs. De fronten zijn gemaakt van MDF wat dubbelzijdig beplakt is in dezelfde kleur HPL. Dit HPL zorgt voor stevigheid en is krasbestendig.

RVS is een fijn product wat veel gebruikt word in de horeca. Zo ook dit blad wat gemaakt is van RVS. RVS is niet poreus en daardoor makkelijk schoon te maken. Het roest niet en het voorkomt schadelijke bacteriën.

Tenslotte beschikt elk kookeiland over zijn eigen waterkraan, inductieplaat en een combi oven. Zo kan elke leerling zijn eigen producten maken met de juiste middelen.

Kortom; voor elke leerling wat wils!

Bent u geïnteresseerd in een kookstudio of kookeiland op maat? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.