MENKEN MEUBELMAKERS

Maatwerk in elk interieur.

GEBRUIKTE MATERIALEN

PROJECTOMSCHRIJVING

Kledingkast op maat gemaakt.

Deze kledingkast is op maat gemaakt in deze mooie kleine ruimte. Doordat de kast op maat gemaakt is valt hij voor de helft weg in de muur, en staat hij links vrij van het raam. De deuren en paspanelen hebben een gevlekte beton-look. Deze betonlook heeft een rustige structuur en valt daarom ook mooi op en niet te druk.

De binnenkasten zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de kleur wit. De deuren zijn gemaakt van MDF wat dubbelzijdig beplakt is van HPL in de betonlook kleur 3514EM, genaamd Aragon-Stone. Een kleur uit onze eigen collectie.

De kasten zijn voorzien van legplanken, roedes en 2 lades. Hierdoor is er voor elk kledingstuk een passende opbergmogelijkheid.

De deuren gaan open via een TIP-On systeem. Een systeem waardoor u op de deur drukt en de deur open gaat. Dit systeem is onzichtbaar en netjes verwerkt in de kast. Hierdoor zijn grepen of knoppen overbodig en komt de kast tot één geheel.

Bent u geïnteresseerd in een kledingkast op maat? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.