MENKEN MEUBELMAKERS

Maatwerk in elk interieur.

GEBRUIKTE MATERIALEN

PROJECTOMSCHRIJVING

Kledingkast op maat gemaakt.

Deze kledingkast is op maat gemaakt in een nis. Hierdoor valt de kast netjes weg en heeft de kamer meer ruimte. De deuren en paspanelen hebben een gevlekte beton-look. Deze betonlook heeft een rustige structuur en valt daarom ook mooi op en niet te druk.

De binnenkasten zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de kleur wit. De deuren zijn gemaakt van MDF wat dubbelzijdig beplakt is van HPL in de betonlook kleur 3514EM, genaamd Aragon-Stone. Een kleur uit onze eigen collectie.

De kast is voorzien van legplanken, roedes, lades en een led verlichting. De led verlichting gaat aan wanneer u de deur open doet. De led verlichting gaat weer uit als u de deur sluit. De verlichting maakt de kast zeer uniek en biedt voldoende verlichting door de gehele kast heen. De verlichting heeft een warme uitstraling waardoor de verlichting niet te fel is. Hierdoor zijn alle kledingstukken goed verlicht en dus gemakkelijk te vinden.

De deuren gaan open via een TIP-On systeem. Een systeem waardoor u op de deur drukt en de deur open gaat. Dit systeem is onzichtbaar en netjes verwerkt in de kast. Hierdoor zijn grepen of knoppen overbodig en komt de kast tot één geheel.

Bent u geïnteresseerd in een kledingkast op maat? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.