MENKEN MEUBELMAKERS

Maatwerk in elk interieur.

GEBRUIKTE MATERIALEN

PROJECTOMSCHRIJVING

Een prachtige kantoorkast met veel opbergmogelijkheden

Deze vrijstaande kantoor kast past mooi in deze ruimte gecombineerd met de visgraat vloer. De deuren en paspanelen hebben een gevlekte beton-look. Deze betonlook heeft een rustige structuur en valt daarom ook mooi op en niet te druk.

De binnenkasten zijn gemaakt van gemelamineerd spaanplaat in de kleur wit. De deuren zijn gemaakt van MDF wat dubbelzijdig beplakt is van HPL in de betonlook kleur 3514EM, genaamd Aragon-Stone. Een kleur uit onze eigen collectie.

De kasten zijn voorzien van legplanken waardoor u uw eigen indeling naar wens kunt waarmaken.  Zo past alles netjes en structureel in deze kantoorkast.

De deuren gaan open via een TIP-On systeem. Een systeem waardoor u op de deur drukt en de deur open gaat. Dit systeem is onzichtbaar en netjes verwerkt in de kast. Hierdoor zijn grepen of knoppen overbodig en komt de kast tot één geheel.

Bent u geïnteresseerd in een kantoorkast op maat? In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken. Vervolgens maken wij een passende en vrijblijvende offerte op maat.